All for Joomla All for Webmasters

ЗЗа нас

Фирма „Сигма инвест“ ЕООД е създадена през 2005г. Едноличното дружество е специализирано в областта на газовия инженеринг и доставките на компресиран природен газ.

К Какво предлагаме?

Предпроектно проучване

Икономическа обосновка

Проектиране

Изграждане на промишлени газови инсталации

Запускане и въвеждане в експлоатация

Гаранционно обслужване

Абонаментно обслужване на газови инсталации и котелни помещения

„Сигма инвест“ ЕООД  разполага с високо квалифициран инженерен състав, за да предложи най-добрата консултация и решение на своите клиенти. Освен това фирмата разполага със собствени камиони, BDF платформи за транспортиране на КПГ, бутилкови групи /бъндели/, както и със своя метанстанция.

 

Фирмата е официален представител за България на италианския производител “Coprim” SRL и директен вносител на  “Insert Deal” SRL. В тази връзка ние поддържаме на склад богата гама от регулатори, филтри и газова арматура.

 

УУслуги

Доставка на компресиран природен газ

„Сигма инвест“ЕООД повече от 10 години доставя компресиран природен газ на промишлени обекти в цялата страна. Фирмата разполага със собствена метанстанция, както и със собствен логистичен парк.

Изграждане на газови инсталации

Една от дейностите на „Сигма инвест“ ЕООД e пълен газов инженеринг.

Абонаментно обслужване

Фирмата сключва договори за абонаментно техническо обслужване на газови инсталации, работещи на природен газ, както и на котелни помещения.

Оборудване под наем

„Сигма инвест“ ЕООД предоставя като опция на своите клиенти възможност за отдаване на оборудване под наем

Проектиране на газови инсталации

„Сигма инвест“ЕООД изработва технически проекти за изграждане на газови инсталации на промишлени и обществено-административни потребители.